Vi hjälper dig hitta mäklare i Sundbyberg

 • Få tips på lokala experter
 • Se statistik och kundbetyg
 • Kom enkelt i kontakt

Vad behöver du hjälp med?*

 • Sälja
 • Rådgivning
 • Värdering

Bostadstyp*

 • Lägenhet
 • Villa
 • Rad-/kedjehus
 • Fritidshus
 • Övrigt

Antal kvm

Antal rum

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5+
Ej möjligt att ändra informationen för tillfället. Ta bort reserverade mötestider för att kunna ändra information.
Obligatoriskt att välja vad du vill ha hjälp med.
Val av bostadstyp är obligatorisk.
Adressen måste vara längre än 3 tecken.
Adressen saknas eller är felaktig. Vänligen fyll i adress och välj i listan.

Så fungerar det

Varför använda HittaHem?

Mäklaren har stor betydelse för din bostads slutpris och hur smidigt säljprocessen går. Men processen att välja kan vara svår och tidskrävande. Få en bra start på din bostadsförsäljning med HittaHem!

 • Smidigt! Hitta enkelt dina lokala mäklare
 • Tidseffektivt! Enkelt att ta kontakt
 • Kontroll! Du slipper bli kontaktad av okända

 

Letar du mäklare i Sundbyberg?

Då har du kommit rätt! Att hitta rätt mäklare i Sundbyberg är avgörande när du ska köpa eller sälja din bostad. På HittaHem.se har vi samlat många av de bästa mäklarna i Sundbyberg för att göra valet av mäklare så smidigt som möjligt för dig. Du ser enkelt vilka mäklare som arbetar i just ditt område, och du kan enkelt skicka en kontaktförfrågan eller boka ett videomöte med den/de du vill. Ta ett smidigt första möte innan du bjuder hem mäklaren du trivs bäst med.

Då har du kommit rätt!

Att hitta rätt mäklare i Sundbyberg är avgörande när du ska köpa eller sälja din bostad. På HittaHem.se har vi samlat många av de bästa mäklarna i Sundbyberg för att göra valet av mäklare så smidigt som möjligt för dig. Du ser enkelt vilka mäklare som arbetar i just ditt område, och du kan enkelt skicka en kontaktförfrågan eller boka ett videomöte med den/de du vill. Ta ett smidigt första möte innan du bjuder hem mäklaren du trivs bäst med.

 

Varför välja en lokal mäklare i Sundbyberg?

Stockholms fastighetsmarknad är unik och kräver expertis för att lyckas. En lokal mäklare känner till de olika stadsdelarna, trenderna och prisutvecklingen. De kan också hjälpa dig att marknadsföra din bostad på ett sätt som lockar rätt köpare eller hittar de mest lämpliga objekten om du är köpare.

 

Våra mäklare i Sundbyberg

Vi på HittaHem.se erbjuder ett brett urval av mäklare i Sundbyberg. Du kan hitta alla typer av mäklare från många olika kedjor. De är alla engagerade i att hjälpa dig att få bästa möjliga resultat i din fastighetsaffär. Vi samarbetar med mäklare från kedjor såsom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling,  MOHV,  Mäklarringen, m fl.

Det fanns i oktober 2023 totalt 2 641 mäklare registrerade i Stockholms län, enligt FMI.se. Det innebär att urvalet är enormt, och vi på HittaHem vill göra valet enklare och se till att du får en så bra mäklare som möjligt.

 

Söker du en mäklare i annan del av Stockholm?

Vi har mäklare som specialiserar sig på olika områden i Stockholm, från innerstaden till förorterna. Oavsett om du vill sälja eller köpa i Vasastan, Södermalm, Kungsholmen, Östermalm, Lidingö, HägerstenSolna, Täby, Sollentuna, Haninge, Bromma, Nacka, Vallentuna, eller någon annanstans i Stockholm, har vi en mäklare som kan hjälpa dig.

 

Vi sätter kundnöjdhet i fokus

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda med våra tjänster. Mäklarna anslutna till HittaHem är dedikerade till att erbjuda dig den bästa möjliga upplevelsen och göra din fastighetsaffär så smidig som möjligt. Vårt förslag, satsa på kvalitet och fokusera inte på att hitta lägsta priset. Det brukar löna sig genom ett bättre slutpris, mer pengar i fickan för dig som säljare samt en bättre säljprocess.

Så när du letar efter en mäklare i Sundbyberg, tveka inte att använda dig av HittaHem.se. Låt oss hjälpa dig att hitta din drömbostad eller få bästa möjliga pris när du säljer din nuvarande bostad.

Boka ett möte idag med mäklarna i ditt område, låt de svara på dina frågor och guida dig till en framgångsrik försäljning. Välkommen till HittaHem.se – vi hjälper dig hitta hem i ditt mäklarval.

FAQ – svar på de vanligaste frågorna

Om tjänsten

Vi finns för närvarande tillgängliga i stora delar av Stockholm, Stor-Malmö och Helsingborg. Vi växer snabbt och öppnar löpande upp fler stadsdelar och städer.

Vi hoppas vara aktiva i stora delar av landet så snart som möjligt, men vi behöver ha ett brett utbud av mäklare i varje område innan vi går live.

Söker du på din adress så ser du om vi är aktiva eller inte. Hör av dig till oss på info@hittahem.se om du undrar mer om när vi är aktiva i just ditt område.

Att använda tjänsten är kostnadsfritt för dig som bostadssäljare. Vi tar istället ut en fast avgift av mäklare för de möten som bokas.

Nej, du avgör själv om du vill anlita någon av de mäklare du kontaktat via HittaHem.

HittaHem är en kostnadsfri tjänst som gör det enklare för dig som bostadsägare att hitta, jämföra och komma i kontakt med mäklare i ditt område. Vi vill hjälpa dig välja rätt mäklare för dina behov, vilket leder till högre slutpris och en smidigare säljprocess.

Du väljer själv om du vill skicka en kontaktförfrågan till mäklare eller om du vill boka ett videomöte direkt i vår plattform.

Alla mäklare som är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen har möjlighet att ansluta sig till HittaHem. Vi har i praktiken mäklare anslutna från många olika varumärken och kedjor, stora som små. Vilka som är anslutna varierar mellan olika områden, men vi arbetar för att ha ett så komplett utbud som möjligt i alla våra aktiva områden.

För mäklare

Logga in under Mina sidor och välj “Anslut kalender” i vänstra menyn.

Om du har ett Microsoft-konto behöver du även ansluta ditt Teams, vilket du gör när du är klar med att ansluta din kalender.

Nej, det går alldeles utmärkt att ansluta sig som enskild mäklare.

Läs mer på vår sida “För mäklare” eller kontakta oss på info@hittahem.se så berättar vi mer.

Är du mäklare och vill ansluta dig till HittaHem?

Läs mer på vår sida “För mäklare” eller kontakta oss på info@hittahem.se så berättar vi mer.

Är du registrerad fastighetsmäklare är du kvalificerad att finnas med på HittaHem. Vi förbehåller oss dock rätten att neka mäklare om vi anser att det finns grund för det. Detta kan vara t ex varningar från Fastighetsmäklarinspektionen.

Vi vill gärna att så många kompetenta mäklare som möjligt finns tillgängliga, så kontakta oss om du är intresserad.

Läs mer på vår sida “För mäklare“.

 

 

Artiklar

Bolån

Bolån ensamstående

Det är många ensamstående som undrar hur det kommer att påverka deras chanser att få lån. Är det svårare att få lån när man är ensamstående eller spelar det ingen roll? Här tänkte vi reda ut detta. Bolånetaket begränsar hur mycket du får låna Under 2010 infördes det så kallade bolånetaket, vilket begränsar hur mycket […]

Bolån föräldraledig

De ekonomiska förutsättningarna kan snabbt förändras när man utökar familjen, samtidigt som ens inkomst byts ut mot föräldrapenning. Något som gör att många föräldrar ställer sig frågande till huruvida man har möjlighet att ta ett bolån när man är föräldraledig… Kan man ansöka om ett bolån när man är föräldraledig? Ja, du har möjlighet att […]

Bolån medlåntagare

Om du är i färd med att ta ett bolån har du troligtvis kommit över begreppet medlåntagare. Men vad innebär egentligen detta? Här reder vi ut alla frågetecken. Vad är medlåntagare? När du lånar pengar för att finansiera ett bostadsköp är du en låntagare. Är ni två personer som ska stå på lånet är den […]

Bolån som egenföretagare

Att driva eget företag är för många svenskar en dröm. Och trots att det kan vara fördelaktigt på många sätt, kan det också vara problematisk på andra. Exempelvis när man ska ta ett bolån. Här tänkte vi därför berätta mer om varför det kan vara en utmaning att få bolån som egenföretagare samt vad man […]

Bolån utan fast inkomst

När man ska ta ett bolån tar långivaren hänsyn till en mängd olika faktorer för att avgöra huruvida kreditvärdig man är. Några av sakerna som kontrolleras är sysselsättning och inkomst. Men hur funkar det om man vill ta ett bolån utan att ha en fast anställning? En arbetsmarknad i förändring Arbetsmarknaden är i ständig förändring. […]

Bolån vid skilsmässa

En skilsmässa väcker oftast många ekonomiska frågor. Inte minst om man har haft en bostad med ett gemensamt lån. En av de vanligaste förekommande frågorna bland de som ska skiljas är nämligen ”vad händer med vårt bolån?”. Här tänkte vi därför försöka reda ut alla frågetecken. Så kan man komma tillrätta med bolånen vid en […]

Byta bank

Det är många svenskar som överväger att byta bank. Men varför ska man egentligen byta bank, är det någonting som lönar sig och vad bör man tänka på i samband med att man ska välja och byta bank? Här reder vi ut alla frågetecken. Vilka fördelar kan det finnas med att byta bank? Det finns […]

Bättre bolån

När man lånar pengar för att köpa en bostad vill man gärna ha så bra lånevillkor som möjligt. Men hur går man egentligen tillväga för att få ett bättre bolån? Här delar vi med oss av några saker som du kan göra för att ha möjlighet att förbättra dina lånevillkor. 3 tips för att få […]

Låna eller spara till renovering?

Att genomföra en renovering av sin bostad kan vara förenat med stora kostnader. Många funderar därför huruvida man ska låna eller spara till renoveringen. Här tänkte vi därför guida dig igenom de olika alternativen som finns, samt vilka för- respektive nackdelar som finns med dessa. Möjliga finansieringsalternativ vid en renovering Som vi varit inne på […]

Låna till renovering

Det är många som drömmer om att göra om där hemma. Alla har däremot inte det kapital som behövs för att genomföra större renoveringar. Det kan därför vara nödvändigt att låna till renoveringen. Men hur fungerar egentligen detta och vad bör man tänka på? Det reder vi ut här. Renoveringar är många gånger en god […]

Vad är ett lånelöfte?

Du har säkert stött på begreppet lånelöfte, men vad betyder det? Här reder vi ut alla frågetecken. Ett lånelöfte är ett preliminärt besked från långivaren, vanligtvis banken, som visar hur mycket du har möjlighet att låna för att köpa en ny bostad. När ska man ansöka om ett lånelöfte och hur fungerar det? Det allra […]

Vad är pantbrev och lagfart?

Om du är i färd med att köpa en villa eller en sommarstuga har du troligtvis kommit över begreppen pantbrev och lagfart. Men vad menas egentligen med pantbrev och lagfart? Här reder vi ut alla frågetecken. Vad menas med pantbrev? När du ska köpa en villa eller sommarstuga, alternativt vill utöka ett lån på den […]

Vad är snittränta och listränta?

Om du är i färd med att köpa en bostad har du troligtvis kommit över begreppen ”snittränta” och ”listränta”. Men innebär egentligen dessa begrepp och vad skiljer dem åt? Det tänkte vi reda ut här. Vad är listränta? Listränta är den ränta som banker och andra långivare har som utgångspris på sina bolån. Det är […]

Vad är topplån och bottenlån?

Innan bolånetaket infördes år 2010 fanns det något som kallades för topplån och bottenlån. Trots att denna typ av lån inte finns kvar är det vissa som använder begreppen än idag. Här tänkte vi därför berätta mer om vad de tidigare topp- och bottenlånet innebar samt hur de har ersatts idag. Förut delades bolånet upp […]

Välja mäklare

10 tips när du ska välja mäklare:

Ska du sälja din bostad och funderar på att anlita en mäklare? Att anlita en mäklare är ett viktigt beslut men inte alldeles lätt. För att få ut så mycket som möjligt av din försäljning behöver du hitta en mäklare du kan samarbeta med, som kan ditt område och vet vad som krävs för att […]

5 fördelar med digitalt mäklarmöte

Inför din stundande bostadsförsäljning är det mycket att tänka på – inte minst vilken mäklare du vill ge uppdraget att sälja din bostad. För att hitta den bästa mäklaren bör du boka in möten med flera mäklare från olika firmor och välja den du tror skulle göra bäst jobb. I de flesta fall sker mäklarmöten […]

Frågorna du bör ställa till mäklare

En bostadsförsäljning är en av de största affärerna du gör i livet, och är inte helt okomplicerat. I jakten på den bästa mäklaren uppstår ofta en del frågor. Hur arbetar mäklaren för att skapa en så bra bostadsaffär som möjligt? Hur ser kommunikationen mellan mäklare och säljare ut? Vi har förberett ett batteri med frågorna […]

Varför ska jag träffa flera mäklare?

Valet av mäklare är viktigare än många tror. Rätt mäklare ger dig ett högre slutpris, påverkar försäljningstiden samt säkerställer att hela säljprocessen blir smidig och effektiv. För att välja rätt mäklare behöver du träffa och utvärdera flera stycken. Det handlar om att hitta en mäklare där personkemin stämmer, och att du har tilltro till mäklarens […]