För mäklare

Välkommen till HittaHem

Är du mäklare och intresserad av att veta mer, läs mer nedan eller kontakta oss på info@hittahem.se för mer information.

Hur funkar det?

HittaHem är en ny tjänst som hjälper bostadsägare att enkelt hitta, jämföra och kontakta mäklare i deras område. Vi vill skapa kvalitativa möten mellan bostadsägare och fastighetsmäklare, och på så vis ge en bra start på försäljningen.

Vi erbjuder flera sätt att komma kontakt med mäklaren, dels ett klassiskt kontaktformulär men även möjligheten att boka ett första videomöte med mäklaren. Det är upp till bostadsägaren själv att välja vem/vilka man vill kontakta.

Vad kostar det?

Vi har inga fasta kostnader eller anslutningsavgifter. Ni betalar inget förskott, utan vi fakturerar bara i efterhand. Det ska inte ska kosta dig som mäklare varken tid eller pengar att vara ansluten till oss, men du betalar när vi ger dig effekt i form av bokade möten.

När du blir inbokad på ett möte, digitalt eller fysiskt, så betalar du en fast förbestämd avgift. Vill du veta kostnaden per möte? Kontakta oss på info@hittahem.se så berättar vi mer, det är samma kostnad för alla mäklare.

Vad binder jag mig till?

Vi har inga bindningstider. Du är ansluten till oss för att du vill vara kund till oss, inte för att du blivit inlåst i ett avtal.

Hur ansluter jag mig?

Varmt välkommen att kontakta oss på info@hittahem.se så skapar vi gärna upp en profil åt dig.

Behöver du hjälp?

Varmt välkommen att kontakta oss.

info@hittahem.se