Så fungerar det

Välja mäklare, nu enklare än någonsin!

Letar du efter en kompetent och pålitlig mäklare som kan hjälpa dig att sälja din bostad? Eller vill du hitta en mäklare som kan svara på om det är rätt läge att sälja just nu, vilka renoveringar du bör göra innan försäljning eller vad din bostad är värd? Oavsett anledning kan du på HittaHem hitta, jämföra och komma i kontakt med mäklarna som är dina lokala experter. Vill du ha tips på vad man ska tänka på när man väljer mäklare, läs då mer här.

På HittaHem väljer du själv vem/vilka du vill prata med och skickar antingen en kontaktförfrågan alternativt bokar ett videomöte direkt i vår plattform. Skickar du en kontaktförfrågan kommer den valda mäklaren kontakta dig för att svara på frågor och diskutera nästa steg. Vill du istället ta ett första möte digitalt så kan du boka videomöte. Videomötet är ett perfekt format att träffa mäklare. Det är både tidseffektivt, men ger samtidigt bra möjlighet att få en känsla för personen på andra sidan och knyta en bra kontakt. Välj sedan om du vill gå vidare och bjuda hem mäklaren eller inte. Läs mer om fördelarna med det digitala mäklarmötet här i vår artikel.

Vill du veta mer om hur det funkar? Läs mer nedan eller se videon nedan.

Steg 1 – Fyll i info, matcha med mäklare

Vi matchar dig med mäklare som är experter i ditt område. Du behöver bara ge oss lite information om dig, ditt behov och din bostad.

Steg 2 – Se tillgängliga mäklare i ditt område

Vi arbetar med många olika mäklarkontor, och du ser enkelt vilka mäklare som finns tillgängliga i ditt område. Välj själv om du vill se alla kedjor eller filtrera specifika kedjor.

Steg 3 – Läs mer om mäklaren och se lediga tider

I mäklarprofilen kan du se statistik och läsa mer om mäklaren samt se lediga mötestider.

Steg 4 – Skicka kontaktförfrågan eller boka videomöte

Välj själv om du vill be mäklare kontakta dig, eller om du vill boka ett videomöte med mäklaren. Du fyller antingen i ett kontaktformulär där mäklaren sedan kontaktar dig för nästa steg, alternativt så kan du kolla på lediga mötestider i mäklarens profil och sedan boka ett videomöte. Du får i så fall en kalenderinbjudan med möteslänk.

Steg 6 – Träffa mäklaren digitalt eller bli uppringd

Baserat på ditt val ovan blir du antingen uppringd eller så genomför du mötet digitalt. Efter samtal eller videomöte väljer du vem du vill bjuda hem och kanske slutligen anlita. Videomötet genomförs digitalt i antingen Microsoft Teams eller Google Meet. Du behöver inte ladda ner några appar utan kan välja att ha mötet direkt i webbläsaren. Det går bra att hålla i mötet i mobilen, surfplattan eller datorn.

Behöver du hjälp?

Varmt välkommen att kontakta oss.

info@hittahem.se