Så bokar du mäklarmöte

Välja mäklare, nu enklare än någonsin!

Letar du efter en kompetent och pålitlig mäklare som kan hjälpa dig att sälja din bostad? Eller vill du hitta en mäklare som kan svara på om det är rätt läge att sälja just nu, vilka renoveringar bör jag göra innan försäljning eller vad är min bostad värd? Oavsett anledning kan du på HittaHem hitta, jämföra och boka digitala möten med mäklarna som är dina lokala experter.

Mäklaren har stor betydelse för din bostads slutpris och hur smidigt säljprocessen går. Investera därför tid och kraft i att göra ett riktigt bra val, baserat på dina behov och krav. Videomötet är ett perfekt format att träffa mäklare. Det är både tidseffektivt, men ger samtidigt bra möjlighet att få en känsla för personen på andra sidan och knyta en bra kontakt. Välj sedan om du vill gå vidare och bjuda hem mäklaren eller inte.

Läs mer om fördelarna med det digitala mäklarmötet här i vår artikel.

Vill du veta mer om hur det funkar? Läs mer nedan.

Steg 1 – Fyll i info, matcha med mäklare

Vi matchar dig med mäklare som är experter i ditt område. Du behöver bara ge oss lite information om dig, ditt behov och din bostad.

Steg 2 – Se tillgängliga mäklare i ditt område

Vi arbetar med många olika mäklarkontor, och du ser enkelt vilka mäklare som finns tillgängliga i ditt område. Välj själv om du vill se alla kedjor eller filtrera specifika kedjor.

I mäklarprofilen ser du mäklarens kundbetyg samt nästa lediga tid.

Steg 3 – Läs mer om mäklaren och se lediga tider

I mäklarprofilen hittar du en beskrivning av mäklaren, dess egenskaper och arbetsmetod. Du kan även se bokningsbara tider direkt i vår kalenderfunktion.

För att boka ett möte behöver du logga in och verifiera dig med BankID, allt för att säkerställa så hög kvalitet på mötet som möjligt .

Steg 4 – Boka möte med upp till 5 mäklare

Du väljer själv vem och hur många du vill träffa, utan att binda dig till något.

Steg 6 – Träffa mäklaren digitalt

Genomför mötet digitalt och välj sedan vem du vill bjuda hem och kanske slutligen anlita. Mötet genomförs digitalt i antingen Microsoft Teams eller Google Meet. Du behöver inte ladda ner några appar utan kan välja att ha mötet direkt i webbläsaren. Det går bra att hålla i mötet i mobilen, surfplattan eller datorn.

Varför ska jag använda HittaHem?

Att sälja sin bostad är en stor affär på flera sätt, och att välja rätt mäklare är ett av de viktigaste valen du gör i din bostadsaffär. Rätt mäklare kan bidra med ett högre slutpris, smidigare process och en bra magkänsla under säljprocessen.

Vad som är en bra mäklare är till viss del individuellt, där dina behov kan skilja sig från andra. Vi på HittaHem är dock helt säkra på att bostadssäljare gynnas av att fokusera på kvalitet och inte på att hitta lägst arvode. Det som ofta leder till en bra försäljning är ett högt engagemang hos mäklaren, bra personkemi mellan dig som säljare och anlitad mäklare, samt att du har förtroende för mäklaren och dess arbetsmetod.

HittaHem hjälper dig träffa och utvärdera flera mäklare på kort tid, och på så vis får du bättre förutsättningar att göra ett bra val!

Vill du ha tips på vad man ska tänka på när man väljer mäklare, läs då mer här.

Hitta mäklare i ditt område

Vill du se vilka mäklare som finns tillgängliga i ditt område? Klicka på knappen nedan.
Du binder dig inte till något och tjänsten är helt kostnadsfri.

Vad behöver du hjälp med?*

 • Sälja
 • Rådgivning
 • Värdering

Bostadstyp*

 • Lägenhet
 • Villa
 • Rad-/kedjehus
 • Fritidshus
 • Övrigt

Antal kvm

Antal rum

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5+
Ej möjligt att ändra informationen för tillfället. Ta bort reserverade mötestider för att kunna ändra information.
Obligatoriskt att välja vad du vill ha hjälp med.
Val av bostadstyp är obligatorisk.
Adressen måste vara längre än 3 tecken.
Adressen saknas eller är felaktig. Vänligen fyll i adress och välj i listan.

Behöver du hjälp?

Varmt välkommen att kontakta oss.

info@hittahem.se