Erbjudande – gratis bostadsannons

Välkommen till HittaHem – platsen där du enkelt kan hitta, jämföra och komma i kontakt med rätt mäklare för just dig. Letar du efter en kompetent och pålitlig mäklare som kan hjälpa dig att sälja din bostad? Eller vill du hitta en mäklare som kan svara på om det är rätt läge att sälja just nu, vilka renoveringar bör jag göra innan försäljning eller vad är min bostad värd? Oavsett anledning så kan vi på HittaHem hjälpa dig.

Hitta mäklare i ditt område

Vi kan hjälpa dig hitta rätt mäklare för uppdraget över hela Sverige. I vissa städer kan du även själv se vilka mäklare som är aktiva i ditt område och välja vem du vill kontakta. Denna tjänst är framförallt aktiv i stora delar av Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välj mäklare själv eller låt oss leta åt dig!

Erbjudandet

Väljer du att anlita en mäklare du kommit i kontakt med via HittaHem, då bjuder vi på en bostadsannons i sociala medier värd 500 kr! Annonsen kommer synas i sociala medier på Facebook och Instagram, samt tas fram och optimeras så den syns mot rätt köpare, av digitala byrån Rocket Revenue.

Ge din bostadsförsäljning en perfekt start. Hitta en riktigt bra mäklare samt få 2 500 – 5 000 personer extra att se din bostadsannons*. Det kan vara avgörande för att få det där avgörande budet som får affären att gå i lås.

Hur ska du göra?

När du skrivit på ett uppdragsavtal med en mäklare du träffat via HittaHem, maila oss på info@hittahem.se och uppge kampanjkoden HITTAHEM500 tillsammans med information om vem du och mäklaren är. Bifoga även en länk till bostadsannonsen på mäklarens hemsida. Vi kommer sedan kontakta dig för genomförandet.

Behöver du hjälp?

Varmt välkommen att kontakta oss.

info@hittahem.se