Det ska vara enkelt att välja rätt mäklare!

Därför har vi på HittaHem utvecklat en tjänst där du enkelt kan hitta, jämföra och komma i kontakt med dina lokala experter. Du väljer själv själv om du vill skicka en kontaktförfrågan eller boka ett videomöte direkt. Du hittar enkelt tillgängliga mäklare i ditt område och kan direkt se deras tillgänglighet i vår kalenderfunktion. Du bokar mötet online och genomför videomötet antingen via din telefon eller dator.

Vi anser att många bostadssäljare fokuserar för mycket på arvodet, och vi vill istället hjälpa till att hitta de mäklare som levererar bäst kvalitet och slutresultat. Arvodet är såklart viktigt, men ofta skiljer sig slutpriset mellan mäklare mer än arvodet. Det innebär att du som bostadssäljare ofta kan tjäna på att ta en mäklare med högre arvode, om det rättfärdigas av dennes arbetsinsats och verktygen som används för att maximera din försäljning. Vi rekommenderar därför att du först hittar en mäklare du trivs med och tror på, och sedan förhandlar arvode. Inte tvärtom.

Vilka är HittaHem?

HittaHem AB är sedan 2021 ett dotterbolag till Rocket Revenue AB, ett av Nordens snabbast växande bolag inom digital marknadsföring som idag hjälper över 150 kunder att driva lönsam tillväxt via sociala medier, Google och andra digitala plattformar. Teamet som arbetar med HittaHem har lång erfarenhet från bostadsmarknaden och att driva digitala plattformar.

HittaHem samarbetar med mäklare på flera av de största mäklarkedjorna i Sverige och även mindre aktörer. Vi arbetar hårt för att hjälpa bostadssäljare att träffa rätt fastighetsmäklare.

Varför behövs HittaHem?

Vi vill underlätta för bostadssäljare att komma i kontakt med mäklare, och i slutändan välja den mäklare som är bäst för säljaren. Vår erfarenhet säger oss att många bostadssäljare fokuserar för mycket på arvodet, och missar att diskutera det som verkligen skapar värde. Att ha en kompetent mäklare som uppfyller dina behov bidrar till en bättre känsla under försäljningen, och sannolikt ett högre slutpris.